Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘIPOMEŇTE SI: Archiv aktualit - květen až červenec 2011

23. 10. 2011

Připomeňte si aktuality Kloboukového klubu v květnu až červenci 2011.

 

22.7

V internetových novinách Pv novinky.cz naleznete reportážní rozhovory s naší členkou - Martinou Šimáčkovou. Můžete se podívat na: www.pvnovinky.cz/node/106 , www.pvnovinky.cz/node/151 , i jiné články jsou na: www.pvnovinky.cz/koktejl .

22.7

V internetových novinách iProstejov.cz se objevil rozhovor s naší členkou - Annou Zachovalovou. Zájemci článek naleznou na: www.iprostejov.cz/cz/p/v-prostejove-je-hodne-cinnosti-o-kterych-lide-ani-nevi-rika-anna-zachovalova/

22.7

Fotografie z výletu do Bystrovan u Olomouce naleznete na: kloboukovyklub.rajce.idnes.cz/Vylet_-_Bystrovany_u_Olomouce

22.7

Začátek vernisáže sochařského sympozia Hany Wichterlové v Prostějově byl ze 4.8 a 13 hodin posunut na 4.8 15 hodin!

22.7

Na pravidelném setkání jsem informoval, že v Regionálním infocentru můžete momentálně najít propagační materiál Kloboukového klubu, který objasňuje činnost tohoto spolku. Na materiálu spolupracovali:  Jakub Čech, Eva Suchánková, Libor Vykopal. Letáček je dostupný na adrese: www.uloz.to/9755656/kloboukovy-klub-letak-ii-rtf nebo Vám jej na požádání zašlu mailem.

 


10.5

Pokud chcete mít vždy aktuální informace z Prostějovska (i z kultury)  "po ruce" přidejte si mezi oblíbené stránky zpravodajský web: www.iprostejov.cz/

 

 

10.5

V Regionálním infocentru můžete momentálně najít propagační materiál Kloboukového klubu, který objasňuje činnost tohoto spolku. Na materiálu spolupracovali:  Jakub Čech, Eva Suchánková, Libor Vykopal.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář